Het plein


Groen op het plein 

Er is ook een nieuw groenplan opgesteld voor het plein achter het gebouw. Hiervoor wordt het muurtje en het hekwerk vernieuwd en is de haag gerooid. We hebben succesvol geijverdvoor het behoud van appel- en lindeboom, wintergroene planten en een nieuwe haag. Bovendien komen er op het pleintje vijf parkeervakken. Ook is er veel aan inbraakbeveiliging en vandalismebestrijding gedaan (nieuwe verlichting, sterkere deuren, sloten en ramen).

Het rechthoekig stuk aan het grote plein zal worden opgesierd met twee nieuwe bomen. De marmeren tafeltennistafel is verplaatst naar het voormalige wiebelbankje tussen de bomen en krijgt nog dit jaar een metalen net en de grond waarop ie staat wordt ge√ęgaliseerd. Hopelijk leidt dat weer tot de herleving van de tijdelijke pingpongrage van afgelopen lente!


Speeltoestellen
De pas geplaatste houten speeltoestellen vertonen scheuren in het hout. Er wordt via de gemeente contact opgenomen met de leverancier omdat dit wel erg snelle gebreken zijn. Er worden nog grasmatten geplaatst onder het huisje. Voor het laten slagen voor het aanslaan van deze grasmatten is het belangrijk dat die de eerste dagen niet betreden worden. Er zal dan een afzetlint gespannen worden. We vragen dan ook iedereen mee op te letten dat niemand over het gras loopt en/of de verse grasmatten gestolen worden.